Feestavond / prijsuitreiking zaterdag 18 november 2023

Op zaterdagavond 18 november werd onze jaarlijkse feestavond/prijsuitreiking gehouden. Zoals altijd bij Hofsteenge in Grolloo. Zo’n 95 aanwezigen ontvingen bij binnenkomst een mestkrabber met inscriptie. De Fondclub vierde dit jaar namelijk haar 25-jarig jubileum en dat mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Afgelopen seizoen waren er daarom op de vluchten extra prijzen te winnen. Dit is mogelijk gemaakt door de schenkers van onze bonnenverkoop. De opbrengt is namelijk geheel vervlogen tijdens de vluchten. Veel liefhebbers mochten dan ook deze avond hun gratis prijs in ontvangst nemen. De muziek werd als vanouds verzorgd door ‘eenmansshowband Chris’, die met zijn diversiteit aan nummers de sfeer erin wist te brengen. Ook de dansvloer werd volop benut. Het bestuur bedankte Peter Stuut, die onlangs stopte als bestuurslid voor zijn jarenlange inzet. Hij en zijn vrouw Christina ontvingen een attentie en een bloemetje. Voor de kampioenen lagen er weer mooie diploma’s klaar. Aan het einde van de avond werden de keizer-generalen gehuldigd. Eerst die van de marathon: 1e J & F Wendel, 2e C. & G. Koopman, 3e J. G. Wiering en daarna de keizer-generalen onder de klanken van het Wilhelmus: 1e C. & G. Koopman, 2e Gebr. A. & B. Leideman (niet aanwezig) 3e K. Kiekebelt, 4e J. Langen & L.v. Bruggen, 5e Hilbrands en Zn.  Uiteraard werden alle kampioenen ook in de bloemetjes gezet. Ook voor de aanwezige dames was er een mooi boeket. De avond werd afgesloten met de verloting met veel mooie prijzen. Veel aanwezigen gingen dus met een prijs naar huis. Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde feestavond. Zie voor een impressie de foto’s.

 

Nieuw bestuurslid
Het bestuur is verheugd te kunnen melden, dat Wim Boelen zich heeft aangemeld als nieuw bestuurslid. Wij heten hem van harte welkom!

 

 

Communicatie
Of we nu willen of niet: we zijn in het digitale tijdperk beland. Ook de fondclub communiceert met haar leden via de digitale weg. Zo hebben wij dit jaar alle leden uitgenodigd voor de feestavond via de mail. Helaas vernamen wij, dat wij langs deze weg niet iedereen hebben kunnen bereiken. Om er in de toekomst voor te zorgen, dat u geen info mist, vragen wij u om te controleren of wij wel uw mailadres hebben, maar ook of wij wel het goede mailadres hebben. U kunt uw (juiste) mailadres sturen naar info@fondclub.nl.