Nieuwsberichten


01-05-2018

Correctie betreft noodringen.

 

Ondanks het feit dat wij als FNN niet verantwoordelijk zijn voor het gebeuren betreft noodringen, hebben wij als bestuur gemeend onze leden redelijkerwijs tegemoet te komen.

 

Voor de mensen die zijn noodringen willen laten tellen als fondring is dit mogelijk, hierin zijn drie mogelijkheden.

1- Als men er voor kiest om alleen maar noodringen te gebruiken, kunt u de fondclub ringen               opsturen naar de FNN er zullen dan verder geen kosten in rekening worden gebracht.

2- Men kan er ook voor kiezen om de noodringen naast de bestaande fondclub ringen te laten            tellen, maar dient dan wel € 0,80 per ring te betalen aan de FNN.

3- Als laatste is er ook nog een mogelijkheid om een gedeelte van de bestaande fondringen te            laten tellen, ook in dit geval dient u dan wel de niet gebruikte fondclub ringen op te sturen              naar de FNN. Het aantal teruggestuurde ringen moet dan uiteraard wel overeen komen met je      aantal opgeven noodringen.

Het is uiteraard wel de bedoeling dat de opgegeven noodringen al op uw naam staan. En dat u duidelijk vermeld om welke series het gaat, zodat er geen fouten worden gemaakt.

U kunt tot uiterlijk 1 juni van deze maatregel gebruik maken.

 

U kunt uw opgave door mailen aan de penningmeester van de fondclub, jsteenbergen33@gmail.com 

Mocht het u niet allemaal duidelijk genoeg zijn, kunt u altijd contact opnemen via het contact formulier op de website.

Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur F.N.N.


27-04-2018

Nog vier weken en dan beginnen de eerste dagfond vluchten alweer, houd u even in de gaten dat u niveau 4 ook invult/aanvinkt.

De fondclub acht zich niet verantwoordelijk bij het niet invullen hiervan. Het is nml niet mogelijk om alle leden standaard mee te laten tellen via de compuclub, omdat er ook leden zijn die op bepaalde vluchten niet op niveau 4 willen spelen. Misschien handig om bij de mensen van het elektronisch gebeuren en lijstje neer te hangen van de leden van de fondclub om dit te controleren.....een foutje is immers gauw gemaakt.


Let op: De jaarlijkse feestavond van de Fondclub wordt gehouden op 27 oktober 2018 in Café-Restaurant Hofsteenge te Grolloo. Aanvang 20:00 uur, de zaal is vanaf 19:30 uur geopend


De uitslagen van de eendaagse fondvluchten staan weer op de website


In ons nieuwe fondclubboekje staat een fout. De geldende ringenserie 2017 is 470000 t/m 4714500.