03-12-2019

 

Bestuurs vergadering,

Wij kunnen met een gerust hart terug kijken op een mooi vliegseizoen. Met als afsluiter wederom een zeer geslaagde feestavond met een zeer goede opkomst, al kan dit natuurlijk altijd nog beter.

Binnen het bestuur loopt alles op dit moment naar tevredenheid.
Al zijn er natuurlijk altijd wel wat puntjes waar we als bestuur extra aandacht aan schenken.
Maar op dit moment zijn er geen noemens waardige veranderingen aangebracht binnen de Fondclub, dus ook niet aan de uitkering van de derby gelden en gratis prijzen.

Ook het lidmaatschap en de entree van de feestavond blijft onveranderd.

Wel zullen we de komende jaren kritisch moeten kijken naar de uitgiften, gezien er de laatste jaren minder fondclub ringen worden verkocht en de feestavond ieder jaar ook iets duurder wordt. Met het vliegprogramma zijn wij zoals altijd afhankelijk van het programma wat ons wordt aangeboden door onze afdeling 10.

 

In de huidige bestuursformatie is  er wel wat veranderd na het vertrek van Albert Lensen.
Sjonnie Vrieze heeft het voorzitterschap op zich genomen en Peter Stuut is nu secretaris, Jan Steenbergen blijft penningmeester het overige commissariat bestaat nu uit L.C Troost, G. Vonk en A.J. Dankelman. Als bestuur hebben wij besloten dat er op dit moment geen nieuw bestuurslid binnen wordt gehaald ter vervanging van Dhr Lensen. Dit omdat de sfeer binnen het bestuur op dit moment zeer prettig is te noemen, en de te vervullen taken samen goed zijn te doen. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan zullen wij zeker een beroep doen op onze leden.

 

Mocht u na het lezen van dit verslagje nog aan of opmerkingen hebben, dan kunt u  reageren via ons contactformulier.

Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Mvg,

Het bestuur.